Moet ik betalen aan het Amerikaanse socialezekerheidsstelsel zodat ik later in mijn leven Medicare-uitkeringen kan ontvangen?

Vraag en antwoord: Moet ik betalen aan het Amerikaanse socialezekerheidsstelsel zodat ik later Medicare-uitkeringen kan ontvangen?

Q: Ik overweeg of het voor mij de moeite waard is om in het Amerikaanse socialezekerheidsstelsel te betalen om later een socialezekerheidsuitkering te ontvangen en Medicare-uitkeringen te ontvangen. Ik ben een Amerikaans staatsburger, zelfstandige en woonachtig in Spanje sinds 1994. Ik ben geboren in 1962. Ik heb ook in de VS gewerkt, in totaal ongeveer 3 jaar. Ik dien inkomstenbelasting in hier in Spanje (omdat ik hier woon) en de VS, hoewel ik nog geen belasting aan de VS heb hoeven betalen. Ik betaal voor sociale zekerheid hier in Spanje, maar zou graag willen onderzoeken of ik ook in het Amerikaanse systeem kan betalen, voor wat extra dekking en om Medicare voor later veilig te stellen. Om dit te doen, zou ik moeten weten hoeveel ik zou moeten betalen en wat het rendement zou zijn, en of ik inderdaad gedekt zou zijn door Medicare (wanneer ik in de VS ben, aangezien ik begrijp dat Medicare niet dekt buiten de VS) . Kunt u alstublieft adviseren?

A: Om in aanmerking te komen voor sociale zekerheid moet u 40 credits (ongeveer 10 jaar) in het systeem hebben gestort. http://www.ssa.gov/retire2/credits2.htm

U kunt zeker betalen in het Amerikaanse systeem. Dit wordt berekend op schema SE, dat over het algemeen wordt gebruikt in combinatie met schema C. Het belastingtarief is 15.3% van uw netto-inkomen als zelfstandige. Dit vertegenwoordigt zowel het werkgevers- als het werknemersgedeelte van de sociale zekerheid en Medicare.

Categorieën

Lid en aanbevolen faculteit van

Lid en aanbevolen faculteit van