Als ik een cruise maak die vertrekt vanuit de VS, welke invloed heeft dit dan op mijn fysieke aanwezigheidstest?

V&A: Als ik een cruise maak die vertrekt vanuit de Verenigde Staten, welke invloed heeft dit dan op mijn fysieke aanwezigheidstest?

Q: Ik ben een Amerikaanse expat die in Brazilië woont. Ik probeer wat gegevens te vinden over Amerikaanse expats die cruises maken. Ik herinner me iets over als een cruise vertrekt vanuit een Amerikaanse haven, deze nog steeds als tijd in de VS wordt beschouwd en meetelt voor de fysieke aanwezigheidsvereisten. Ik heb zowel de IRS-website als de State Dept Travel-website gecontroleerd, maar ik heb het antwoord op deze vraag niet kunnen vinden.

A: Als u in Brazilië woont, is uw fiscale woonplaats Brazilië. Dat verandert niet want je bent een week of twee op cruise. In dit geval bevindt u zich nog buiten de VS en heeft u al een fiscale woning.

Alle weddenschappen zijn echter uitgeschakeld als u zich afvraagt ​​of u op een cruiseschip kunt wonen en ook in aanmerking komt voor de uitsluiting van buitenlandse inkomsten.

De fysieke aanwezigheidstest bestaat uit twee delen:

  • Belasting huis
  • 330 dagen

Je moet beide ontmoeten.

Categorieën

Lid en aanbevolen faculteit van

Lid en aanbevolen faculteit van